Info

Noudatamme alueellisia suosituksia koronavirustilanteen hillitsemiseksi ottamalla kahteen erilliseen näyttelyrakennukseemme  sisään max 10 hlö kerralla. Voimakas maskisuositus.  Asiakkaiden ja henkilökuntamme terveysturvallisuus on avoinnapitomme lähtökohta, huolehditaan näistä asioista yhdessä ja toinen toisemme huomioiden. Kaikki turvatoimet huomioiden toivotamme museokävijät lämpimästi tervetulleiksi!

 

Kiinnitämme erityistä huomiota yleisöjärjestelyihin, kuten lipunmyyntipisteiden suojaamiseen, turvavälien ja asiakasmäärien noudattamiseen. Terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti suosittelemme asiakkaille maskin käyttöä näyttelyissämme ja muissa tiloissamme vierailtaessa.

Olemme lisänneet yleistä siivousta ja tehostaneet pintojen pyyhkimistä. Käsidesiä on totta kai museokävijöiden saatavilla. Ovia pidetään mahdollisuuksien mukaan avoinna, ja väljissä tiloissamme on muutenkin helppoa ja vaivatonta liikkua. Näyttelytilojemme irtaimistoa on poistettu mm. Lasten merimuseossa, ja muissakin osuuksissa lähinnä katsotaan ja koetaan asioita ilman fyysisiä kosketuksia.

Kaikista varotoimenpiteistämme huolimatta olethan itsekin vastuullinen, etkä vieraile meillä jos tunnet oireita sairaudesta – kiitos huomaavaisuudesta.

 

 

 

 

 

 

Tietoja Forum Marinumista