Info

Kiinnitämme erityistä huomiota yleisöjärjestelyihin, kuten lipunmyyntipisteiden suojaamiseen, turvavälien ja asiakasmäärien noudattamiseen. Terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti suosittelemme asiakkaille maskin käyttöä näyttelyissämme ja yleisötapahtumissamme vierailtaessa.

Käsidesiä on totta kai museokävijöiden saatavilla. Maksupisteillämme käy ainoastaan korttimaksu, ja osa museon pääsylipuista on myös mahdollista hankkia etukäteen verkkokaupasta: (Aikuisten näyttelylippu tai  Perhelippu). Museokorttijärjestelmä on luonnollisesti jälleen käytössämme ja mahdollistaa vaivattoman sisäänpääsyn.

Olemme lisänneet yleistä siivousta ja tehostaneet pintojen pyyhkimistä. Ovia pidetään mahdollisuuksien mukaan avoinna, ja väljissä tiloissamme on muutenkin helppoa ja vaivatonta liikkua. Näyttelytilojemme irtaimistoa on poistettu mm. Lasten merimuseossa, ja muissakin osuuksissa lähinnä katsotaan ja koetaan asioita ilman fyysisiä kosketuksia.

Kaikista varotoimenpiteistämme huolimatta olethan itsekin vastuullinen, etkä vieraile meillä jos tunnet oireita sairaudesta – kiitos huomaavaisuudesta.

 

 

 

 

 

 

Tietoja Forum Marinumista