kokousjajuhlat

Kokous ja juhlat

Unohtumattomat kokoukset ja juhlat ainutlaatuisessa ympäristössä Aurajoen rannalla!

Merikeskus Forum Marinumissa voit järjestää tunnelmalliset perhejuhlat tai vaikka inspiroivan seminaarin. Meillä on tiloja erikokoisille ryhmille ja erilaisiin tarpeisiin, pienestä kabinetista jopa sadan henkilön auditorioon. Oheisohjelmaksi voi varata tilaisuuden teemaan sopivan opastuksen, esimerkiksi lasten syntymäpäiville sopivan tai museossa voi tehdä omatoimisen kierroksen. Kabinetin ikkunoista näkyvät Suomen Joutsen ja muut museoaluksemme, ravintola Daphnessa voi ruokailla aidon purjeveneen vierellä ja myymälämme merihenkinen valikoima houkuttelee ostoksille. Vuosittain järjestämme yli 600 erilaista kokous- ja juhlatilaisuutta.

Forum Marinumiin on helppo tulla. Pihalla on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Lentokentän, Turun keskustan ja sataman väliä liikennöivä bussi pysähtyy aivan viereen. Satamasta on lyhyt kävelymatka ja kaupungin keskustasta voi tulla myös kävellen tai pyöräillen joen rantaa pitkin.

Vuokraamme tiloja ympäri vuoden. Tilavuokra muodostuu sekä tuntiperusteisesta perusvuokrasta että museon pääsylipuista kaikille osallistujille. Tilaisuuteen kuuluu siis aina mahdollisuus vierailla monipuolisissa näyttelyissämme! Merikeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella peritään vahtimestarimaksu.

Tutustu Forum Marinumin esitteeseen tästä

Jätä tarjouspyyntö tai ota yhteyttä

Myyntineuvottelija Pia Larte
p. 0400 362 789

trafiikkimuseot2Merikeskus Forum Marinum
Linnankatu 72, 20100 Turku
puhelin: (02) 267 9511
faksi: (02) 267 9515
2011 © Forum Marinum