Axel pelastusrenkaassa original valk

Päiväkodit

Forum Marinumin näyttelyissä pääsee merimatkalle kaikkina vuodenaikoina. Lasten kanssa voimme vaikkapa sovittaa pelastusliivejä, vierailla loistoristeilijän hytissä, haistella tervaa ja istua moottoriveneen kyytiin. Näyttelyissä ja museolaivoilla on paljon nähtävää ja koettavaa.

Hauskasti museossa laivakoira Axelin tassunjäljillä

Forum Marinumin näyttelyissä ja museolaivoilla on laivakoira Axelin pollareita, toiminnallisia pisteitä, joissa lapset pääsevät tekemään ja kokeilemaan itse. Vaivattomimmin pisteitä voi kiertää oppaan johdolla. Axelin pollareihin on perheille suunnattu pieni opas, joka sopii avuksi myös ryhmien omatoimiselle kierrokselle.

Varaaminen ja hinnat

Museokäynti pitää aina varata etukäteen. Ryhmän enimmäiskooksi suosittelemme 25 lasta. Vierailu on hyvä varata ja suunnitella ajoissa. Erityistoiveista kannattaa keskustella, sillä vierailut voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan.

Päiväkotiryhmät pääsevät aina kaikkiin kohteisiin ilmaiseksi niiden aukioloaikoina. Oppaan kanssa vierailulle pääsee myös aamuisin aukioloaikojen ulkopuolella.

Opastus maksaa 30 euroa, touko- ja kesäkuussa 60 euroa.

Opettajat ja ohjaajat pääsevät meille ryhmien kanssa ja vierailua valmistellessa ilmaiseksi. (Vapaa-aikana, OAJ:n kortilla pääsee näyttelyihin -15%). Ryhmien autonkuljettajat voivat tutustua avoinna oleviin kohteisiin ilmaiseksi.


Varaukset ja tiedustelut:

Noora Rummukainen
asiakaspalveluvastaava
puh. 044 3424510
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

trafiikkimuseot2Merikeskus Forum Marinum
Linnankatu 72, 20100 Turku
puhelin: (02) 267 9511
faksi: (02) 267 9515
2011 © Forum Marinum