Sally Jones nettisivuille

 

FORUM MARINUMIN HIIHTOLOMAVIIKKO ON TÄYNNÄ TEKEMISTÄ KAIKENIKÄISILLE!

 

Tule selvittämään kuka oikein oli gorilla nimeltä Sally Jones? Ja miten ihmeessä Sallystä tuli merimies? Entä miten Sally tutustui suomalaiseen konemestari Koskelaan?

Tämä kaikki selviää koko perheen näyttelyssä ja hiihtoloman erikois-ohjelmassa MATKALLA CHIIFFIN JA SALLY JONESIN KANSSA.

Koko perheen ohjelmisto alkaa tiistaina 21.2. Ohjelmaa aikuisille jo lauantaina 18.2. Talviloman koko ohjelma normaalin pääsylipun hinnalla!


OHJELMA:

OPASTETUT KIERROKSET KOKO PERHEELLE

Kierroksella tutustutaan ensin Forum Marinumin päänäyttelyyn “Töissä merellä” koko perheen näkökulmasta, jonka jälkeen opas johdattaa “Matkalla chiiffin ja Sally Jonesin kanssa” näyttelyn tarinaan ja leikkiin.
Suomeksi ti 21.2 - su 26.2 klo 11:00
På svenska lö 25.2 - sön 26.2 kl 12:00

 

TARINATUOKIO

Millainen on Sally Jonesin koko tarina? Tarinatuokiossa luetaan ruotsalaiskirjailija Jakob Wegeliuksen palkittu lastenkirja Legenden om Sally Jones, johon näyttely perustuu. Vaikka kirjaa ei ole julkaistu suomeksi, tarinatuokiossa se kerrotaan suomen kielellä.
Suomeksi ti 21.2 - pe 24.2 klo 14:00
På svenska ti 21.2 - fre 24.2 kl 15:00

 

PIENTEN MERIMAALARIEN TAIDEATELJEE

Tule piirtämään ja maalaamaan laivoja, vedenalaisia maailmoja sekä parhaimpia muistoja Sally Jonesin meriseikkailuista! Taiteilijalle sopiva, eli maaleja kestävä asu päälle. Työpaja toimii pop-up periaatteella: tule milloin haluat ja viivy niin kauan kuin haluat.
ti 21.2 - pe 24.2 klo 12-15

 

ESITELMÄ AIKUISILLE: KORISTEEKSI JA KIITOKSEKSI. LAIVOJA KIRKOISSA
Jouko K. Lehmusto kertoo viimeistä viikkoa esillä olevasta kirkkolaivoista kertovasta näyttelystä, sekä signeeraa teostaan "Lounaisen Suomen kirkkoja ja kirkkolaivoja", johon näyttelykokonaisuus perustuu.
lauantait 18.2 ja 25.2. klo 12-14


Museo on auki ti-su klo 11-19.

Museoravintola Göranissa on koko hiihtoloman ajan tarjolla purtavaa koko perheelle!