Ajankohtaista

Ajankohtaista

Varaa ennakkoon aika museokäynnillesi – Tervetuloa ruuhkattomman merikulttuurin äärelle!

Noudatamme alueellisia suosituksia koronavirustilanteen hillitsemiseksi ottamalla kahteen erilliseen näyttelyrakennukseemme  sisään max 10 hlö kerralla. Vierailujen sujuvoittamiseksi ja mahdollisten jonotustilanteiden välttämiseksi olemme ottaneet käyttöön varauskalenterin. Varaa aikasi helposti ja nopeasti täällä.

 

Suomen Joutsen seilaa digiaikaan

Enää ei tarvitse odottaa kesään asti päästäkseen Suomen Joutsenelle. Olemme liittyneet osaksi digimuseo.fi -verkkopalvelua, jossa museolaiva on koettavissa kaikkina aikoina! Tutustu tästä: https://digimuseo.fi/forum-marinum-suomen-joutsen/

 

 

Linnanpuomin rakennustamme remontoidaan

Uusi vuosi, uudet projektit! Yksi suurimmista on toisen näyttelyrakennuksemme Linnanpuomin kunnostushanke. Pääasiallinen tarkoitus on pysäyttää ja korjata rakennuksen toisen päädyn vajoaminen, mutta samalla tehdään parannuksia sisätiloissa mm. toimistotyöskentelyyn ja varastointiin liittyen. Huonejakoa, kulkuväyliä ja sähkötekniikkaa muutetaan vastaamaan 2020-luvun vaatimuksia. Hankkeen rakennustekniset ja LVIS työt toteutetaan tammi- huhtikuussa, ja kokonaisuuden odotetaan valmistuvan kesään mennessä. Remontti ei estä näyttelyiden ja museomyymälän aukioloa, ja myös auditoriomme on (koronarajoitukset huomioiden) varattavissa tilaisuuksien käyttöön.

 

 

Arkisto