Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

 

Lasten merimuseon yleisöohjelma

Museoissa ollaan perinteisen käsityksen mukaan hissun kissun, paitsi silloin kun leikille on varattu oma tilansa. Forum Marinumin päänäyttelyn yhteyteen on avattu lasten merimuseo, jossa voi hauskasti leikkien kautta oppia ja oivaltaa merenkulkua. Aallokon kohistessa laiva saattaa välillä keinua, ja museota kutsutaankin nimellä Tyrskynmyrskyn!

 

Lue lisää näyttelystä: http://www.forum-marinum.fi/fi/nayttelyt/elamyksia-lapsille/

 

 

 

UUTTA SISÄLTÖÄ! Lasten merimuseon vitriini on täyttynyt kylään saapuneilla kaloilla! Englanninkielinen leikkikoulu Wendy House on tuonut näytille lasten värikkäitä taideteoksia. Kuvan kalat ovat syntyneet Alman ja Joachimin taitavissa käsissä.  Näyttely on esillä 16.2.2020 asti.

Tiesitkö, että Lasten merimuseo Tyrskynmyrskyn on oiva paikka myös lasten synttäreille? Kysy lisää: 0400 362 789/Pia Larte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mahonkia ja messinkiä – Daphne

PERINNEVENEILTA torstaina 30.1. klo 17 alkaen RAVINTOLA GÖRANISSA

 

Tammikuun toiminnallisessa perinneveneillassa pääsemme ravintola Göraniin sijoitetun ketsi Daphnen kyytiin, kuulemme veneen vaiheista ja erityisesti kunnostuksesta ja sijoituksesta Forum Marinumiin.

Pääsemme myös itse osallistumaan ohjatusti veneen pikku ylläpitoon, tule siis suoraan ravintola Göraniin.

Daphne on Göran Schildtin purjehduskirjojen kautta tunnettu kautta maailman, johdatusta veneen tarinaan voit katsoa vaikka tästä videosta: https://youtu.be/vJpHxXjD7ms

https://www.facebook.com/events/490406114882935/

Tilaisuuteen vapaa pääsy – tervetuloa! 

 

 

 

 

 

 

Arkisto