Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Kesätyöntekijöiden haku vuodelle 2021 on alkanut

Forum Marinum –säätiö hakee määräaikaisia kesäoppaita ajalle 28.5.–22.8.2021. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu museolaivojen lipunmyynti, avoinnapito sekä valvonta ja opastus. Työ sisältää säännöllistä viikonlopputyötä museon ollessa kesäkaudella auki päivittäin 10–18. Tämän lisäksi tehtävät saattavat sisältää satunnaista työtä aukioloaikojen ulkopuolella erilaisten Merikeskuksessa järjestettävien tapahtumien vuoksi. 

  

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvää suullista kotimaisten kielten ja englanninkielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Edellytämme valittavilta 18 vuoden ikää. Aiempi kokemus kulttuuriperintöalalta ja asiakaspalvelusta katsotaan hakijan eduksi. Työ sopii erityisen hyvin kulttuuriperintö-, opetus- tai matkailualan alkuvaiheen opiskelijoille ja alalle hakeutuville. 

  

Toimita hakemuksesi yhtenä liitteenä 4.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen noora.rummukainen@forum-marinum.fi 

 

Lisätietoja TE-toimiston sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10587578?lang=fi

Lisätietoja työstä ja työtehtävistä antaa museolehtori Noora Rummukainen 25.1. klo 12–14 ja 27.1. klo 10–12, p. 044 3424 510.

 

 

Linnanpuomin rakennustamme remontoidaan

Uusi vuosi, uudet projektit! Yksi suurimmista on toisen näyttelyrakennuksemme Linnanpuomin kunnostushanke. Pääasiallinen tarkoitus on pysäyttää ja korjata rakennuksen toisen päädyn vajoaminen, mutta samalla tehdään parannuksia sisätiloissa mm. toimistotyöskentelyyn ja varastointiin liittyen. Huonejakoa, kulkuväyliä ja sähkötekniikkaa muutetaan vastaamaan 2020-luvun vaatimuksia. Hankkeen rakennustekniset ja LVIS työt toteutetaan tammi- huhtikuussa, ja kokonaisuuden odotetaan valmistuvan kesään mennessä. Remontti ei estä näyttelyiden ja museomyymälän aukioloa, ja myös auditoriomme on (koronarajoitukset huomioiden) varattavissa tilaisuuksien käyttöön.

 

 

Arkisto