Elämyksiä lapsille

Lapsille

Hiiohoi! Lähestyvätkö lapsesi syntymäpäiväjuhlat? Forum Marinum kutsuu lapset laivakoira Axelin matkaan merihenkiselle syntymäpäiväseikkailulle museon elämyksellisiin näyttelyihin.

Elämyksiä laivakoira Axelin tassunjäljillä ja ikimuistoisia syntymäpäiviä

Hauskasti museossa laivakoira Axelin tassunjäljillä

Forum Marinum järjestää 5-10 -vuotiaille lapsille ikimuistoiset ja jännittävät syntymäpäiväjuhlat, jotka sisältävät ohjatun kierroksen historiaa huokuvissa näyttelyissä sekä lahjojen avaamista, tarjoiluja ja leikkiä. Ohjatulla kierroksella lapset pääsevät seikkailemaan ja näyttämään taitojaan erilaisilla toiminnallisilla tehtäväpisteillä, laivakoira Axelin pollareilla.

Juhlat kestävät 1,5 tuntia. 120 euron hintaan sisältyy ohjattu kierros kymmenelle lapselle. Ryhmän mukana on koko ajan aikuinen ohjaaja. Pakettiin kuuluu myös juhlatilan koristelu ja siivous sekä valmiit kutsut, jotka voi tulostaa sivun alalaidasta.

Tarjoilut voi tuoda itse. Käytössä on tarjoilukeittiö, jossa ei ole valmistus- tai lämmitysmahdollisuutta. Myös astiat, lautasliinat ym. on tuotava itse.

Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä hintaan lisätään 50 euron sunnuntaikorvaus. Jos syntymäpäivät järjestetään Forum Marinumin aukioloaikojen ulkopuolella, peritään vahtimestarimaksu jokaiselta alkavalta tunnilta.

Varaukset ja tiedustelut
Pia Larte
Myyntineuvottelija
puh. 0400 362 789
varaukset.fm@forum-marinum.fi


Laivakoira Axel

Entäs vanhemmat?

Synttäreiden järjestäminen Forum Marinumissa on helppoa ja vaivatonta. Vanhempien tarvitsee huolehtia vain varaamisesta sekä lasten tuomisesta ja noutamisesta. Ohjaaja huolehtii lasten viihtymisestä ja ohjelman sujumisesta koko synttäreiden ajan. Erikseen voi tilata oman opastuskierroksen myös vanhemmille.

Tervetuloa seikkailemaan! Tulosta synttärikutsut tästä

 

Lapsille