Merikeskus toivottaa matkailuautoilijat tervetulleiksi

Forum Marinumin sataman puoleinen parkkialue on pitkään houkutellut mm. erilaisia ajoneuvokokoontumisia, ja vetänyt puoleensa myös pyörillä liikkuvia matkailijoita. Erityisesti asuntoautot halutaan nyt ottaa huomioon tarjoamalla matkailijoille päivittäisliikenteestä erillinen parkkialue punatiilisen Kruununmakasiinin takana.

 

Forum Marinumin perhelippua vastaan matkailija saa käyttöönsä kaksi sähkötolpallista parkkiruutua kahdeksi museopäiväksi (+yksi yö), Turun kaupungin yleisen wc-tilan välittömän läheisyyden sekä tietysti merikeskuksen houkuttelevan näyttelytarjonnan kaikessa laajuudessaan! Ajatuksena on saada alueelle saapuvat kauttakulkijat tutustumaan myös kulttuurisisältöihin, ja samalla laajentaa merikeskuksen palvelutarjontaa. Karavaanarit hakeutuvat tyypillisesti luonnonläheisiin kohteisiin, mutta Forum Marinumin tarjoaman vaihtoehdon vahvuuksina voidaan nähdä keskeinen sijainti kaupunkiympäristössä ja myös sataman läheisyys jatkoyhteyksiä ajatellen.

 

 

 

-Tarkoituksena ei ole haastaa karavaanipalveluiden tarjoamiseen erikoistuneita toimijoita, vaan yksinkertaisesti organisoida erilainen vaihtoehto olemassa olevalle kysynnälle. Forum Marinum –säätiö ei myöskään ole harhautumassa toiminnallisesta tarkoituksestaan, sillä käytännössä myymme museon pääsylippuja. Kyseessä on pikemminkin yksi pienistä kokeiluista ja hauskoista ideoista joihin koronakevät on meitä kannustanut, kuten on käynyt monella muullakin toimialalla.

luonnehtii Forum Marinumin toimitusjohtaja Tapio Maijala.

 

Palvelukokeilu alkaa perjantaina 12.6. museolaiva Suomen Joutsenen avautuessa yleisölle. Laiva on yksi parkkipaikan lunastamiseen vaaditun perhelipun sisältämistä näyttelykohteista. Forum Marinum pitää tänä vuonna näyttelynsä auki myös juhannuksena tarjoten uuden vaihtoehdon keskikesän viettoon kaupungissa. Matkailuautojen palvelukokeilua jatketaan 23.8. asti jolloin Suomen Joutsenen päivittäinen aukiolo päättyy.

 

 

TOIMINTAOHJEITA SAAPUVILLE:

  • Lunasta kassoiltamme pysäköintilupa (46€) joka samalla toimii museolippunasi kahden päivän  ajan. Kassamme palvelevat päivittäin klo 10-17.30
  • Voit tiedustella vapaiden paikkojen määrää numerosta 0400 362789 / Pia Larte klo 9-16