Museokauppa

Astu laivaan! Suomen Joutsenen kansilankuille rakennettu myymälä on merihenkisten lahja- ja käyttöesineiden, alan kirjalisuuden, kokoelmalähtöisten laivamallien ja laadukkaiden tekstiilien putiikki. Kurkista myös verkkokaupan puolelle!

Tutustu kattavaan tarjontaamme

Museokauppa 1Museokauppa 2Museokauppa 3Museokauppa 4Museokauppa 5Museokauppa 6

Nollaeurot ovat saapuneet

 

 

 

Ainutlaatuinen tuotevalikoimamme muodostuu sekä Forum Marinumin omista tuotteista että huolella valikoiduista erikoisuuksista. Tuemme erityisesti varsinaissuomalaista käsityötä myymällä pienyrittäjien omaa tuotantoa; keramiikkaa, koruja, käyttöesineitä ja kortteja. Omia myyntiartikkeleitamme on postikorteista kirjallisuuteen. Meiltä löytyvät myös fregatti Suomen Joutsenen logotuotteet, joita on jääkaappimagneeteista huppareihin.

 

Ensimmäinen turkulainen nollaeuron seteli on painettu Suomen Joutsenesta! Keräilijöille tai lahjaksi – aidon ranskalaisen setelipainon tuote saatavilla nyt museomyymälästämme hintaan 5€/kpl.

 

 

 

 

 

 

Ostamalla museokaupasta tuet Forum Marinumin toimintaa, kuten uusien näyttelyiden toteuttamista, kokoelmien säilyttämistä ja museolaivojen ylläpitoa.

Tervantuoksuinen museokauppa on avoinna museon aukioloaikoina.Tervetuloa tekemään pieniä tai suuria löytöjä alati muuttuvasta valikoimastamme!