Museokauppa

Astu laivaan! Suomen Joutsenen kansilankuille rakennettu myymälä on merihenkisten lahja- ja käyttöesineiden, alan kirjalisuuden, kokoelmalähtöisten laivamallien ja laadukkaiden tekstiilien putiikki.

Tutustu kattavaan tarjontaamme

Museokauppa 1Museokauppa 2Museokauppa 3Museokauppa 4Museokauppa 5Museokauppa 6

Nollaeurot ovat saapuneet

 

 

 

Ainutlaatuinen tuotevalikoimamme muodostuu sekä Forum Marinumin omista tuotteista että huolella valikoiduista erikoisuuksista. Tuemme erityisesti varsinaissuomalaista käsityötä myymällä pienyrittäjien omaa tuotantoa; keramiikkaa, koruja, käyttöesineitä ja kortteja. Omia myyntiartikkeleitamme on postikorteista kirjallisuuteen. Meiltä löytyvät myös fregatti Suomen Joutsenen logotuotteet, joita on jääkaappimagneeteista huppareihin.

 

Ensimmäinen turkulainen nollaeuron seteli on painettu Suomen Joutsenesta! Keräilijöille tai lahjaksi – aidon ranskalaisen setelipainon tuote saatavilla nyt museomyymälästämme hintaan 5€/kpl.

 

 

 

 

 

 

Ostamalla museokaupasta tuet Forum Marinumin toimintaa, kuten uusien näyttelyiden toteuttamista, kokoelmien säilyttämistä ja museolaivojen ylläpitoa.

Tervantuoksuinen museokauppa on avoinna museon aukioloaikoina ja sinne on vapaa pääsy. Muutamia tuotteitamme on myös saatavilla Trafiikki-museoiden Verkkokaupasta.

Tervetuloa tekemään pieniä tai suuria löytöjä alati muuttuvasta valikoimastamme!