Ajankohtaista

Ajankohtaista

”Suomen Joutsenen huisi historiikki” -kierrokset

Museolaivalla tiistaisin ja torstaisin klo 10:30 ja 14:30. Kierros sisältyy pääsymaksun hintaan.

Suomen Joutsen täyttää tänä vuonna 120 vuotta! Juhlan kunniaksi Suomen Joutsenen historiasta kaiken tietävät klovnit Aurora ja Miska kuljettavat sinut halki laivan hulvattomien vuosikymmenten. Tervetuloa mukaan aikaseikkailulle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laiturit molemmin puolin Aurajokea Suomen Joutsenen kohdalla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merellinen teatterileiri

Leirin aikana tutustutaan Forum Marinumin upeisiin museolaivoihin ja näyttelyihin sekä merenkulun historiaan lasten ikätason mukaisesti erilaisten tehtävien ja leikin kautta. Päivittäin leirillä harjoitellaan teatterityöskentelyä mm. erilaisin draamaleikein ja teatteriharjoituksin. Viikon aikana valmistetaan osallistujien kanssa näyttelyyn tai laivalle sijoittuva pieni esitys, jota ovat tervetulleita katsomaan leiriläisten läheiset. Ohjelmaa on maanantaista perjantaihin joka päivä klo 9-15.

Leirille ovat tervetulleita kaikki 7 – 10 vuotiaat teatterikokemukseen, historiatietämykseen ja merenkulkukokemukseen katsomatta.

Leiriohjaajina toimivat Ella Jokela ja Siiri Vilkko. He ovat pian valmistuvia teatteri-ilmaisun ohjaajaopiskelijoita, joilla on paljon kokemusta leirityöstä sekä lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Myös museoympäristössä toteutettu draama ja historiaan perustuva työskentely on kaksikolle entuudestaan tuttua.

AJANKOHTA

ma 1.8. – 5.8.2022

MAKSUT

Leiri ruokailuineen: 150 €

Max osallistujamäärä per leiri 15 hlö (minimi 7 hlö)

 

ILMOITTAUDU MUKAAN: Trafiikki museoiden verkkokaupassa https://webshop.trafiikki.fi/forum_marinum?p=1

Pyrimme lähettämään kuitin ja varausvahvistuksen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli sinulla on kysyttävää leiristä lähetä viesti osoitteeseen varaukset.fm@forum-marinum.fi

 

 

 

 

Arkisto