Ajankohtaista

Ajankohtaista

Forum Marinum ja Viking Line yhdessä esittävät:

LASTEN PÄIVÄ FORUM MARINUMISSA lauantaina 9.10. klo 11-15

 

Tule mukaan iloiseen lasten päivään ja tapaa itse Ville Viking!

Ville Viking on iloinen kissa, joka on tuttu punaisilta laivoilta, mutta nyt hän on saapunut ihmettelemään hurjaa purjelaivaelämää lasten kanssa Suomen Joutsenelle! Forum Marinum täyttyy myös muusta hauskasta tekemisestä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi veikeä Ville Viking tatuointi?

Meillä viihdyt pidempäänkin, sillä Suomen Joutsenen välikannella on koko tapahtuman ajan klo 11-15 hauskaa ja monipuolista ohjattua työpajatoimintaa. Forum Marinumista löydät lisäksi Lasten merimuseo Tyrskynmyrskynin, sekä toiminnallisen 40 000+ saaristonäyttelyn. Näyttelyt ja Bore-laiva ovat auki klo 10-18.

Tapahtuma sisältyy museon sisäänpääsymaksujen hintaan. Lipun ostaneille on luvassa myös risteilyetukortti Viking Linelle.

 

Tervetuloa viettämään syyslomaa Forum Marinumiin!

Olemme syyslomalla avoinna päivittäin 9.–17.10. klo 10–18

 

Suomen Joutsen avoinna lomalaisille klo 11–15

Vaikka museolaivojen sesonki on jo päättynyt, avaamme Suomen Joutsenen vielä kerran syysloman kunniaksi. Laivalla pääset tutustumaan Konstan kuvataidekoulun lasten ja nuorten meriaiheisiin teoksiin, sekä tutustumaan Suomen Joutsenen monivaiheiseen historiaan.

 

Työpajatoimintaa koko perheelle Suomen Joutsenella klo 11–15

Suomen Joutsenen välikannella rakennetaan Duploista unelmalaivoja ja maalataan kapteenintauluja koko syyslomaviikon ajan. Avoimiin työpajoihin pääset osallistumaan pääsylipun hinnalla.

 

Lähde Vellamon ja Kapun matkaan Lasten merimuseo Tyrskynmyrskyyn 11.–15.10.

Draamallinen työpaja sopii erityisesti 3–7-vuotiaille vieraillemme. Työpaja järjestetään kaksi kertaa päivässä klo 10:30 ja 15.  Varmista paikkasi ilmoittautumalla ennakkoon osoitteessa vello.fi/forummarinum. Mukaan mahtuu ensimmäiset 15 seikkailijaa. Sisältyy pääsylipun hintaan.

 

 

Tarinoita museosatamasta

Tarinoita museosatamasta– podcastissa käsitellään syväluotaavasti Forum Marinumin kokoelmia, näyttelyjä sekä muita merikeskuksen sisältöjä.  Ääneen pääsevät museon omat asiantuntijat sekä joukko vieraita, jotka ovat eläneet ja tehneet töitä museossa esillä olevien asioiden ja teemojen parissa

Julkaisemme podcastia Soundcloudissa ja  Spotifyssa. Klikkaamalla linkkejä löydät tiesi julkaistujen jaksojen äärelle. Tervetuloa kuuntelemaan! 

 

 

 

Arkisto