Lasten syntymäpäivät

Lapsille

Elämyksiä laivakoira Axelin tassunjäljillä ja ikimuistoisia syntymäpäiviä

Tervetuloa viettämään merellisiä, ikimuistoisia sekä taatusti omaperäisiä synttäreitä!

 

Forum Marinum järjestää 5-12 -vuotiaille lapsille ikimuistoiset ja jännittävät syntymäpäiväjuhlat, jotka sisältävät ohjatun kierroksen historiaa huokuvissa näyttelyissä sekä lahjojen avaamista, tarjoiluja ja leikkiä. Ohjatulla kierroksella lapset pääsevät seikkailemaan ja näyttämään taitojaan. Valittavanasi on kolme eri synttäriteemaa lapsen iän ja mielenkiintojen mukaan.

 

SYNTTÄRITEEMAT:

Tyrskynmyrskyn!

Toiminnallisilla synttäreillä lapset pääsevät eläytymään leikin kautta merenkulkijoiden elämään laivalla ja sukeltamaan jännittävään merenalaiseen maailmaan vain ja ainoastaan lapsille suunnatussa Lasten merimuseossa. Paketti sopii parhaiten 5-8 vuotiaille.

Laivakoira Axelin tassunjäljillä

Kierroksella tutustutaan laivakoira Axelin tarinaan ja hänen lapsille tekemiinsä hauskoihin toiminnallisiin pisteisiin. Suosittelemme pakettia 5-8 vuotiaille

Museon arvoitus

Kierroksella ratkaistaan yhdessä merellisiä mysteerejä upeassa 1890-luvulla rakennetussa salaperäisessä Kruununmakasiiniin museorakennuksessa, jossa sijaitsee elämyksellinen Töissä merellä -päänäyttely. Suosittelemme pakettia  7-10 vuotiaille.

Suomen Joutsen

Kierroksella pääsemme tutustumaan elämään purjelaivoilla seikkaillen kansallisaarteemme Suomen Joutsenen salaisimmissa kätköissä. Suosittelemme pakettia 9-12 vuotiaille.

 

Kaikki paketit sisältävät ohjatun kierroksen lisäksi:

  • Juhlien kesto 1,5 tuntia
  • Ryhmän mukana on koko ajan aikuinen ohjaaja
  • Juhlatila kalusteineen tarjoiluille ja lahjojen avaamiselle
  • Juhlatilan koristelu ja siivous
  • Valmiit kutsut, jotka voi tulostaa sivun alalaidasta

 

Tarjoilut voi tuoda itse. Tilassa ei ole valmistus- tai lämmitysmahdollisuutta. Astiat, lautasliinat ym. on tuotava itse.

Hinnat:

120 euron hintaan sisältyy ohjattu kierros kymmenelle lapselle. Sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä hintaan lisätään 50 euron sunnuntaikorvaus. Jos syntymäpäivät järjestetään Forum Marinumin aukioloaikojen ulkopuolella, peritään vahtimestarimaksu jokaiselta alkavalta tunnilta.

 

Varaukset ja tiedustelut
Pia Larte
Myyntineuvottelija
puh. 0400 362 789 (arkisin klo 08-16)
varaukset.fm@forum-marinum.fi

HUOM! PANDEMIAN VAROTOIMENPITEENÄ EMME TOISTAISEKSI OTA VASTAAN SYNTYMÄPÄIVÄVARAUKSIA 

 


Laivakoira Axel

 

 

 

Entäs vanhemmat?

Synttäreiden järjestäminen Forum Marinumissa on helppoa ja vaivatonta. Vanhempien tarvitsee huolehtia vain varaamisesta sekä lasten tuomisesta ja noutamisesta. Ohjaaja huolehtii lasten viihtymisestä ja ohjelman sujumisesta koko synttäreiden ajan. Erikseen voi tilata oman opastuskierroksen myös vanhemmille.

Tervetuloa seikkailemaan! Tulosta synttärikutsut tästä

 

Lapsille