Kesärauha & Forum Marinum kutsuvat: Siisti Biitsi -talkoot 3.5.

Perjantaina 3.5.2024

Kesärauha & Forum Marinum kutsuvat: Siisti Biitsi -talkoot 3.5.

Tervetuloa pitämään huolta Itämerestä ja tapaamaan Kesärauhan festivaalijärjestäjiä & Forum Marinumin henkilökuntaa yhteisiin Siisti Biitsi -talkoisiin Linnanniemen alueelle!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n koordinoimassa Siisti Biitsi -siivoustapahtumassa kokoonnutaan keräämään roskia yhdessä lähiympäristöstä perjantaina 3.5.2024 klo 15–18. Tapahtuma on myös yhteispohjoismaisen Nordic Coastal Cleanup -verkoston Suomen rantasiivoustempaus. Siisti Biitsi tarjoaa siivousvälineet. Siivoustalkoot aloitetaan Suomen Joutsenen edustalta Forum Marinumin piha-alueelta.

Forum Marinum tarjoaa talkoolaisille kahvit ja evästä siivousta vauhdittamaan. Ilmoittaudu talkoolaiseksi tällä lomakkeella.

Nähdään talkoissa!

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivousohjelma. Siisti Biitsin tarkoituksena on siivota rantoja, kerätä tietoja rantojen roskaisuudesta, herättää kiinnostusta roskaisuustilanteeseen ja yhdistää konkreettinen ympäristötyö hauskaan ulkoilupäivään.

Merikeskus Forum Marinum on kohtaamispaikka ja merimuseo, joka on meren puolella kaikessa toiminnassaan. Forum Marinum on sitoutunut herättämään keskustelua erilaisten toimijoiden välillä ja mahdollistamaan teot Itämeren puolesta.

Kesärauha on turkulainen vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka järjestetään Turun Linnanpuistossa 7.–9.6.2024. Kesärauhalle kestävä kehitys ja Itämeren suojelu ovat keskeisen tärkeitä arvoja, mikä näkyy myös pitkäkestoisena yhteistyönä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa.

< Lisää tapahtumia