Icon

AVOINNA

ti-su klo 10-18

Icon

PÄÄSYLIPUT

13,5€ / 9 € / 5€ / Museokortti

Icon

SIJAINTI

Linnankatu 72, 20100 Turku

Icon

SOITA

040 5525 477

Tästä alkaa meri

Turun sataman kupeessa sijaitsee Forum Marinum, merellisen tiedon ja toiminnan keskus. Viehkeä miljöö yhdistää kaupunkikulttuurin ja merellisyyden; täällä joki päättyy ja tästä alkaa meri!

Forum Marinum on merenkulun valtakunnallinen vastuumuseo, merivoimien museo ja monipuolinen vierailukohde koko perheelle! Historiallinen tieto ja ajanmukainen taito luovat pohjan modernille merikeskukselle, jonka ainutkertaiset puitteet, laadukkaat palvelut ja kiinnostavat sisällöt tekevät Forum Marinumista todellisen merisieluisten olohuoneen.

Aukioloajat Hinnasto

Useita näyttelyitä kahdessa rakennuksessa ja museolaivoilla

Pysyvien näyttelyiden ohella vuosittain on esillä useita vaihtuvia näyttelyitä Linnanpuomin Tyyni-salissa, Kruununmakasiinissa ja etäkohteissamme.

Tilavuokraukset kokouksiin ja juhliin

Unohtumattomat kokoukset ja juhlat ainutlaatuisessa ympäristössä Aurajoen rannalla!

Merikeskus Forum Marinumissa voit järjestää tunnelmalliset perhejuhlat tai vaikka inspiroivan seminaarin. Meillä on tiloja erikokoisille ryhmille ja erilaisiin tarpeisiin, pienestä kabinetista jopa sadan henkilön auditorioon. Oheisohjelmaksi voi varata tilaisuuden teemaan sopivan opastuksen.

Lue lisää

Tee elämyksellinen löytöretki merikeskukseen

Merenkulun historian asiantuntija

Forum Marinum on syntynyt turkulaisten merimuseotoimintojen kehittämisen tuloksena. Sen edeltäjiä olivat vuonna 1936 perustettu Åbo Akademin Merihistoriallinen museo ja vuonna 1977 perustettu Turun merenkulkumuseo ja tähtitieteelliset kokoelmat.

Forum Marinum huolehtii merihistoriallisten esinekokoelmien kartuttamisesta ja hoidosta sekä näyttelytoiminnasta.

Lue lisää

Seuraa meitä