MILjazz -konserttikiertue

Perjantaina 31.5.2024

MILjazz -konserttikiertue

MILjazz on Puolustusvoimien valtakunnallinen, pääsymaksuton tapahtuma, jonne kaikki ovat tervetulleita viihtymään sotilasmusiikin parissa. Kiertue saapuu Turkuun 31.5.2024. Yhtyeet esiintyvät Forum Marinumin alueella Suomen Joutsenen edustalla. Aurajoen rannassa on esillä Merivoimien alus, mutta alukselle ei järjestetä yleisöesittelyä. Yleisöllä on tapahtuman aikana mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien esittelyalueeseen. Sotilaskoti palvelee yleisöä tapahtuman ajan.

 

Aikataulu:

14:00-16:30 Alus esillä joen rannassa. Ei alusesittelyä.

14:00-17:30 Puolustusvoimien esittelyalue

18:00-21:30 Ulkoilmakonsertti

 

Ensimmäisenä viihdytysvuorossa on Laivaston soittokunta. Toisena lavalle nousee Ilmavoimien Big Band, joka viihdyttää MILjazz-yleisöä solistinaan monipuolinen Sami Pitkämö. Illan huipentaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband, jonka energinen esiintyminen hurmaa yleisön vuodesta toiseen. Musiikin lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tutustua varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen.

 

Saapuminen:

Alueelle pääsee keskustasta bussilla numero 1. Omalla autolla saapuvat voivat parkkeerata kadun varteen, Harppuunakorttelin parkkitaloon tai Turun sataman parkkipaikoille. Forum Marinumin parkkialue ei ole käytössä.

MILjazz 2024 -kiertue jatkuu Turusta Hankoon 4. kesäkuuta, jossa tapahtuma on osa monipuolista Puolustusvoimain lippujuhlan päivän ohjelmaa.

< Lisää tapahtumia