Museoiden yö

Lauantaina 18.5.2024

Museoiden yö

Merikeskus Forum Marinumin kokonaisuudesta avoinna ovat museolaiva Suomen Joutsen sekä laajat näyttelyt Kruununmakasiinissa ja Linnanpuomissa. Alkuvuonna avattu Merimonsterit -näyttely tuo pienten museokävijöiden iltaan jännitystä, ja meriluonto kutsuu rentoutumaan 40 000+ saaristonäyttelyssä. Alkukesän iltaa siivittää ravintola Göranin samppanjabaari ikonisella Suomen Joutsenella. Kutsu ystäväsi mukaan ja vietä ainutkertainen ilta kansallisaarteen kannella!

Forum Marinumin kohteet ovat yleisölle ilmaisia ja tutustuttavissa klo 18-24.

Myös Borella sijaitseva museonäyttely on maksutta avoinna yleisölle klo 18-24. Lisäksi Boren Manööverissa on livemusiikkia puoleen yöhön asti.

Forum Marinumin jokilautta Pikkuföri liikennöi Aurajoessa koko tapahtuman ajan klo 18-24. Jokilautta on tunnelmallinen tapa liikkua jokirannan läheisyydessä sijaitsevien museoiden, kuten Turun Linnan, Forum Marinumin ja Aboa Vetuksen välillä. Virallisia pysäkkejä tai aikataulua ei ole, vaan kyytiin pääsee olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kutsu lauttaa jokirannassa kättä heilauttamalla! Kyyti on ilmainen ja lauttaan mahtuu max. 38 hlö kerralla

< Lisää tapahtumia