Forum Marinum ja SeaFocus yhteistyöhön

Ihmisjoukko seisoo valkoisen purjelaivan kannella kesäpäivänä juhla-asuissa.

Perjantaina 1.3.2024

Forum Marinum ja SeaFocus yhteistyöhön

Merikeskus Forum Marinum ja SeaFocus ovat solmineet yhteistyökumppanuuden. Toukokuussa 2024 yhteistyö näkyy sekä Turun messukeskuksessa järjestettävillä Navigate 2024 -messuilla että Forum Marinumin alueella.

Forum Marinum on tulevaisuudessa kohtaamispaikka sekä museoalueen asiakkaille ja merellisen kaupunginosan asukkaille että laivanrakennus- ja merialan yrityksille. SeaFocusin kanssa solmittu yhteistyö vahvistaa Forum Marinumin läsnäoloa aktiivisena merellisenä toimijana.

– Koska Forum Marinum toimii meren hyväksi, pyrimme herättämään keskustelua ja tuomaan ihmisiä, yhteisöjä ja erilaisia toimijoita yhteen. SeaFocusin kanssa solmittu yhteistyö tukee tätä tavoitetta hienosti, kommentoi Forum Marinumin toimitusjohtaja Ulla Teräs.

Yhteistyötä messuilla ja museoalueella

SeaFocus ja Forum Marinum edustavat Navigate 2024 -messuilla yhdessä. SeaFocus on Navigate-konferenssin tapahtumatuottaja. Yhteistyön hengessä Forum Marinum tarjoaa jokaiselle messukävijälle pääsyn Forum Marinumin näyttelyihin messuviikolla 14.–19.5.2024. Lisäksi SeaFocusin vuosittainen johtajien kokous järjestetään Forum Marinumin tiloissa.

–  Jos et tunne historiaa, et voi ymmärtää nykyhetkeä tai ennustaa tulevaisuutta. Tämä ajatus ohjaa lähes kaikkea SeaFocusin toimintaa – siksi olemmekin äärimmäisen ylpeitä solmimastamme yhteistyöstä, kertoo SeaFocusin toimitusjohtaja Ulla Keino.

Forum Marinumin taustalla vahva yrityskumppaneiden joukko

Forum Marinum on ollut vahvasti verkostomainen toimija jo perustamisajoistaan lähtien. Vuonna 1998 perustetun Forum Marinum -säätiön taustalta löytyy merkittävistä yrityskumppaneista koostuva neuvottelukunta, joka yhdessä säätiön hallituksen ja työvaliokunnan kanssa myötävaikuttaa Forum Marinumin toimintaan.

Forum Marinum etsii jatkuvasti uusia tapoja tehdä yhteistyötä meren puolella olevien yritysten kanssa.

 

 

Lisätiedot:

Ulla Teräs
Toimitusjohtaja, Forum Marinum -säätiö
puh. 050 342 4500
ulla.teras@forum-marinum.fi

Ulla Keino
CEO, SeaFocus
puh. 044 9759 514
ulla.keino@seafocus.international

< Lisää uutisia