Navigate 2024 -messujen verkostoitumisilta 15.5.

Keskiviikkona 15.5.2024

Navigate 2024 -messujen verkostoitumisilta 15.5.

SeaFocus ja Forum Marinum toivottavat meri- ja kuljetusalan yritykset tervetulleiksi paitsi VIP-iltaan museoalueelle ja Suomen Joutsenelle, myös Navigate-messujen iltajuhlaan 15.5. Turun VPK-talolle. Illan ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia sekä kuulumisten vaihtoon että verkostoitumiseen.

Forum Marinumin yhteistyökumppani SeaFocus vastaa Navigate 2024 -messujen oheisohjelmasta. Yhteistyön hengessä Forum Marinum tarjoaa kaikille messuille osallistujille vapaan pääsyn museon näyttelyihin messuviikolla. Oheisohjelma huipentuu The Best Party in Town -iltajuhlaan, joka järjestetään upeissa puitteissa Turun VPK-talolla. Liput ovat nyt myynnissä:

https://navigate.fi/the-best-party-in-town

Toukokuun juhlaillat osa SeaFocusin ja Forum Marinumin yhteistyötä

Forum Marinumin ja SeaFocusin yhteistyö näkyy sekä Turun messukeskuksessa järjestettävillä Navigate 2024 -messuilla että Forum Marinumin alueella.

Forum Marinum on tulevaisuudessa kohtaamispaikka sekä museoalueen asiakkaille ja merellisen kaupunginosan asukkaille että laivanrakennus- ja merialan yrityksille. SeaFocusin kanssa solmittu yhteistyö vahvistaa Forum Marinumin läsnäoloa aktiivisena merellisenä toimijana.
– Koska Forum Marinum toimii meren hyväksi, pyrimme herättämään keskustelua ja tuomaan ihmisiä, yhteisöjä ja erilaisia toimijoita yhteen. SeaFocusin kanssa solmittu yhteistyö tukee tätä tavoitetta hienosti, kommentoi Forum Marinumin toimitusjohtaja Ulla Teräs.

SeaFocus ja Forum Marinum edustavat Navigate 2024 -messuilla yhdessä. SeaFocus on Navigate-konferenssin tapahtumatuottaja. Yhteistyön hengessä Forum Marinum tarjoaa jokaiselle messukävijälle pääsyn Forum Marinumin näyttelyihin messuviikolla 14.–19.5.2024. Lisäksi SeaFocusin vuosittainen johtajien kokous järjestetään Forum Marinumin tiloissa.

–  Jos et tunne historiaa, et voi ymmärtää nykyhetkeä tai ennustaa tulevaisuutta. Tämä ajatus ohjaa lähes kaikkea SeaFocusin toimintaa – siksi olemmekin äärimmäisen ylpeitä solmimastamme yhteistyöstä, kertoo SeaFocusin toimitusjohtaja Ulla Keino.

 

Lisätiedot:

Ulla Teräs

Toimitusjohtaja, Forum Marinum -säätiö

puh. 050 342 4500

ulla.teras@forum-marinum.fi

 

Ulla Keino

CEO, SeaFocus

puh. 044 9759 514

ulla.keino@seafocus.international

 

< Lisää uutisia