Merimonsterit yleisöavajaiset

Lauantaina 17.2.2024

Merimonsterit yleisöavajaiset

Forum Marinumin Kruununmakasiinissa klo 10-18

Merimonsterit on perheille suunnattu elämyksellinen seikkailu, jossa historialliset faktat ja tuntemattomana koettu meri kohtaavat mielikuvitukselliset merihirviöt. Näyttely on kirjailija Laura Ruohosen ja kuvittaja Erika Kallasmaan luoma, ja se oli esillä Suomen kansallismuseoon kuuluvassa Suomen merimuseossa Kotkassa vuosina 2019 – 2022. Näyttelyn alkuperäinen tuottaja on Suomen kansallismuseo. Lue lisää näyttelystä tästä linkistä.

 

YLEISÖAVAJAISTEN OHJELMA LA 17.2.

 

Laivaston vaskikvintetin hirviöaiheinen musiikkipläjäys klo 11 ja 13. Kesto n.30 min.  PERUTTU SAIRASTAPAUSTEN VUOKSI

Muusa-Meduusan naamiopaja 

Aloita seikkailu maailman laidalle Muusa-Meduusan naamiopajalta, jossa pääset askartelemaan itsellesi merimonsterinaamion . Muusa-Meduusan naamiopaja on avoinna näyttelytilassa koko avajaispäivän.

Johdatukset Merimonsterit-näyttelyyn 

Vanhojen karttojen merihirviöt ovat heränneet eloon Forum Marinumissa! Näyttelyssä ihmisen mielikuvitus ja tuntemattomana koettu meri kohtaavat toisensa. Lähde oppaan johdolla seikkailulle aikaan, jolloin maailman merien uskottiin kuhisevan toinen toistaan hurjempia hirviöitä.
Kierrokset klo 10:30, 12:30, 14:30, 15:30  Kesto n. 20 min.

 

Naamiopaja ja johdatukset näyttelyyn sisältyvät näyttelylipun hintaan (14 / 9 / 5 €) Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Meillä käy myös Museokortti!

 

< Lisää tapahtumia