Merimonsterit levittäytyvät myös ravintolatarjontaan

Tiistaina 20.2.2024

Merimonsterit levittäytyvät myös ravintolatarjontaan

Forum Marinumissa 17.2. avautuva koko perheen Merimonsterit-näyttelyssä historialliset faktat ja tuntemattomana koettu meri kohtaavat mielikuvitukselliset merihirviöt. Merimonstereita pääsee Forum Marinumin alueella kohtaamaan myös ravintoloiden tarjonnassa hirvittävän hauskojen herkkujen muodossa.

Monsteriaamiaisella pääsee aloittamaan päivänsä hostellilaiva Borella lauantaista 17.2. alkaen. Luvassa on esimerkiksi yksisilmäisiä munkkeja ja mutadippiä. Hassuja ja hirvittäviä herkkuja tarjoillaan talvilomaviikkojen ajan 17.2.–3.3.2024. Tälle erikoisaamupalalle ovat kaikki tervetulleita. Hinta 10€/aikuinen, lapset 1€/ikävuosi 10-vuotiaaseen asti.

Forum Marinumissa toimivassa ravintola Göranissa monsteritunnelmaan pääsee hauskojen merihirviöleivosten merkeissä. Göran palvelee Kruununmakasiini-rakennuksessa, josta myös Merimonsterit-näyttely löytyy. Göran avautuu päivittäin klo 11.

Monsteriaamiainen Borella.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lapsiperheille elämyksiä koko päiväksi

Merimonsterit-näyttely vie vierailijan aikaan, jolloin maailman merien uskottiin kuhisevan toinen toistaan hurjempia hirviöitä. Näyttely on runokuvakirjoistaan tunnettujen kirjailija Laura Ruohosen ja kuvittaja Erika Kallasmaan luoma. Kirjojen henki on läsnä myös Merimonsterit-näyttelyssä, jossa yhdistyvät runot ja leikkimään kutsuvat merimonsteriyksilöt.

Forum Marinumissa on lisäksi lasten oma merimuseo, jossa voi hauskasti leikkien kautta oppia ja oivaltaa merenkulkua. Tyrskynmyrskyn-nimisen lasten museon keskipisteenä on uljas laiva, joka virittää jokaisen pikkuseilorin seikkailumielelle.

Talvilomalla pääsee tutustumaan myös fregatti Suomen Joutseneen joka päivä klo 10–16. Kaikista näyttelyistämme löytyy lisätietoa täältä.

 

Lisätiedot:

Boren aamiainen Boren omilla verkkosivuilla

Lisätietoa ravintola Göranista ja Göranin aukioloajat ravintolan omilla sivuilla

Merimonsterit-näyttely

Pääsyliput

 

< Lisää uutisia