ti 9.9.2025
Nyt on aika varata tilat loppuvuoden kokouksiin ja juhliin
Vaikka syksy vasta tekee tuloaan, on hyvä aika varata tilat loppuvuoden kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tiesitkö, että Forum Marinumista löytyy vähän persoonallisempia kokous- ja juhlatiloja?
– Asiakkaamme viihtyvät tässä merellisessä miljöössä. Museoesineitä on myös kokoustiloissa, altistumista merihistorialle ei täällä voi välttää! Asiakkaamme arvostavat myös henkilökohtaista palvelua, hyvää ruokaa ja sitä, että meillä on riittävästi parkkitilaa pihalla. Tänne on helppo tulla, myyntineuvottelija Pia Larte luettelee asioita, joista saamme runsaasti kiitosta.
– Joskus asiakkaalla on erityistoiveita, esimerkiksi kokouspäivän aikana halutaan opastettu kierros museossa, tai vaikkapa Boren konehuoneessa. Etukäteen sopimalla tämä onnistuu! Olemme myös järjestäneet museon näyttelytiloissa ja venekatoksessa cocktail-tilaisuuksia, Pia kertoo toteuttamistamme erityistoiveista.
Monelle tulee edelleen yllätyksenä, että Suomen Joutsenen voi varata omaan tai yrityksen juhlatilaisuuteen. Upea purjelaiva tarjoaakin ainutkertaiset puitteet mieleenpainuvalle juhlalle.
– Vihkitilaisuudet Suomen Joutsenen kannella ovat varsin suosittuja. Samoin kapteenin salongissa ja sen aulassa on järjestetty esimerkiksi ylioppilasjuhlia, syntymäpäiviä ja myös muistotilaisuuksia. Koko elämän kirjo! Yritykset järjestävät vastaanottoja, usein liittyen johonkin isompaan tapahtumaan. Täytyy muistaa, että kyseessä on museolaiva. Eräs hääpari toivoi, että siirrämme isomastoa, sillä se oli heidän mielestään juuri siinä, missä papin olisi hyvä toimittaa vihkimistä. Tämä toive jäi toteuttamatta, Pia nauraa.
Teemme yhteistyötä tiloissamme toimivan ravintola Göranin kanssa, joka vastaa Forum Marinumissa järjestettävien tapahtumien tarjoiluista.
Göranin ravintolapäällikkö Anni Lukka kertoo, että pikkujouluvarauksia on tehty jo mukavasti, mutta vielä löytyy vapaitakin iltoja. Kannattaa olla yhteydessä! Anni lupaa, että lokakuussa on tarjolla erityistä herkkua:
– Muistutan myös mahdollisuudesta päästä nauttimaan vierailevan keittiömestarin, Michelin-tähdellä palkitun Christopher Lain valmistamasta illallisesta Suomen Joutsenella Food & Fun Festivalin aikana 8.-11.10.2025.
– Kannattaa tulla tutustumaan Forum Marinumin kokous- ja juhlatiloihin ja tunnelmaan! Kuvat eivät tee oikeutta tälle paikalle. Tule vaikka ensin käymään museossa. Pyydä tarjous, se ei sido sinua vielä mihinkään, Pia rohkaisee tilavarausta miettiviä.