to 9.10.2025 - 12.10.2025
GÖRAN @ Suomen Joutsen x Food & Fun Festival
Ravintola Göran on mukana Turun Food & Fun -tapahtumassa, joka tuo yhteen kansainväliset huippukokit ja paikalliset keittiöt. Tapahtuman aikana museolaiva Suomen Joutsenella tarjoillaan ravintolan ainutlaatuinen Food & Fun -illallinen.
Tapahtuman ajan keittiössä nähdään Christopher Lai, joka saapuu Ruotsista. Christopher Lai on Michelintähti-palkittu keittiömestari sekä ravintolatoimenjohtaja Bjertorp Slott -hotelliravintolassa. Hänet tunnetaan modernista pohjoismaisesta ruoasta, jossa on vaikutteita klassisesta ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä.
MENU
76 €
Snack & alkumalja
Suippokaalia, pecorinoa ja paahdettua kanalientä
Langustiinia, kurpitsaa ja langustiinimulsiota
Nieriää, mustajuurta ja beurre monté -kastiketta
Päärynää, mantelia ja verbenaa
Göranin Food & Fun -illalliset järjestetään museolaiva Suomen Joutsenella, ravintola Göranin edustalla.
Illallinen käynnistyy Suomen Joutsenen välikannelta, jossa nautitaan pieni snack sekä lasillinen kuohuvaa samalla, kun Forum Marinumin opas johdattaa lyhyesti Suomen Joutsenen kiehtovaan historiaan. Iltaa jatketaan Suomen Joutsenen upeassa kapteenin salongissa tai salongin aulassa.
Kello 18:00 alkava kattaus tarjoillaan kapteenin salongissa, jossa seurueet istuvat yhtenäisen 20 hengen pöydän äärellä.
Kello 19:00 alkava illallinen katetaan kapteenin salongin aulan tiloihin, joihin mahtuu enintään 30 henkilöä. Tilajärjestelyistä johtuen osa vieraista saatetaan sijoittaa yhteisiin pöytiin.
Food & Fun -illallinen varataan etukäteen, ja varauksen yhteydessä veloitetaan tapahtumalippu 50 € / henkilö. Loppulasku maksetaan ravintolassa ruokailun yhteydessä. Allergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa etukäteen.
Lisätietoja tapahtumasta sekä ryhmävaraukset yrityksille osoitteesta info@voiveljet.fi / 020 741 7333